Storstädning

Storstädning

Storstädning är ett tillfälle att ge ditt hem den extra omsorgen det förtjänar. Med en Städly kan du återupptäcka kärleken till ditt hem och skapa en ren och fräsch miljö för dig och din familj att trivas i. Men vad kostar egentligen en storstädning och vad ingår i processen? I den här artikeln kommer vi att utforska allt du behöver veta om pris och process för storstädning, så att du kan göra en informerad och välgrundad beslut.

storstädning göteborg

Vad kostar en storstädning?

Priset för en storstädning kan variera beroende på olika faktorer som storlek på bostaden, stad där du bor och eventuella tilläggstjänster du väljer att inkludera. Generellt sett brukar priset för storstädning baseras på bostadens storlek och kan variera från cirka 2000 kronor för en mindre lägenhet upp till 5000 kronor eller mer för en större villa. Det är viktigt att komma ihåg att dessa priser är ungefärliga och kan variera mellan olika städfirmor och geografiska områden.

Vad ingår i en storstädning?

En storstädning innebär en grundlig och noggrann rengöring av alla rum och ytor i ditt hem. Det inkluderar dammsugning och moppning av golv, dammtorkning av väggar, möbler och föremål, rengöring av köksluckor, vitvaror och badrumsytor samt mycket mer. Här är en översikt över de vanligaste momenten som ingår i en storstädning:

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

rel="nofollow"

Offertförfrågan

Vi på Städly älskar utmaningar och att hjälpa till! Tveka inte att kontakta oss så tar vi en titt på hur vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt med din flyttstädning. Vi är här för att göra din flyttprocess smidig och bekymmersfri

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 48 timmar!

Fler frågor

När du behöver flyttstädning snabbt, är Städly här för att hjälpa till. Vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt för att möta dina behov. Oftast kan vi erbjuda en tid för flyttstädning inom 48 timmar från din förfrågan. Vår målsättning är att underlätta din flyttprocess genom att tillhandahålla snabb och effektiv service.

För att boka flyttstädning eller för att få mer information om våra tjänster, kan du enkelt kontakta oss på Städly. Ring oss på 031 376 20 20 eller skicka ett e-postmeddelande till kontakt@stadly.nu. Vårt team är redo att hjälpa dig med dina behov och svara på alla frågor du kan ha om vår städservice.

Var i Sverige erbjuder Städly flyttstädning?” Städly är stolta över att erbjuda våra flyttstädningstjänster främst i Göteborg och omkringliggande områden i Västra Götaland. Vårt team är dedikerat till att ge dig den bästa möjliga servicen, oavsett om du befinner dig i stadens hjärta eller i någon av de vackra omgivningarna i Västra Götalands regionen.

Läs mer om var vi arbetar.