Flyttstädning pris

Få enkel flyttstädning med Städly

Att flytta till ett nytt hem kan vara en spännande tid, men det finns också mycket att tänka på och organisera. En av de viktigaste uppgifterna är att se till att ditt gamla hem är ordentligt städat innan du lämnar det. Flyttstädning är en nödvändighet för att lämna ditt gamla hem i toppskick och få tillbaka din deposition, men det kan vara svårt att veta hur mycket det kommer att kosta. I denna guide kommer vi att titta närmare på priset för flyttstädning och vad som påverkar kostnaden.

Flyttstädnings kartong i Göteborg

Vad påverkar priset för flyttstädning?

Det finns flera faktorer som kan påverka priset för flyttstädning. En av de viktigaste faktorerna är storleken på bostaden. För mindre lägenheter är priset vanligtvis lägre, medan större bostäder kan vara dyrare att städa. Dessutom kan bostadens skick och mängden städning som krävs påverka priset. Om ditt gamla hem är i dåligt skick och behöver extra arbete kan priset för flyttstädning vara högre.

En annan faktor som kan påverka priset är var du bor. Priserna för flyttstädning kan variera mellan olika städfirmor och olika städområden. Det kan vara en bra idé att ta in offerter från flera olika städfirmor för att få en uppfattning om vad som är ett rimligt pris för din bostad.

Prisexempel för flyttstädning

Priserna för flyttstädning kan variera beroende på olika faktorer. Här är några exempel på priser för flyttstädning baserat på bostadsstorlek:

Mindre bostäder

För mindre lägenheter upp till 50 kvadratmeter kan priset för flyttstädning ligga mellan 1 500 – 2 000 kronor efter rutavdrag. För lägenheter på cirka 75 kvadratmeter kan priset vara någonstans mellan 2 000 – 2 500 kronor.

Större bostäder

För större lägenheter och hus brukar många städfirmor ge pris per kvadratmeter. Priset kan variera, men vanligtvis ligger det mellan 25 – 40 kronor per kvadratmeter. Till exempel kan en bostad på 120 kvadratmeter kosta någonstans mellan 3 000 – 4 800 kronor för flyttstädning.

Observera att dessa priser är riktlinjer och kan variera beroende på olika faktorer. Det är alltid bäst att ta in offerter från olika städfirmor för att få en mer exakt uppfattning om priset för din bostad.

Vad ingår i priset för flyttstädning?

När du bokar flyttstädning är det viktigt att veta vad som ingår i priset. Generellt sett bör flyttstädning omfatta en grundlig rengöring av hela bostaden, inklusive kök, badrum, golv, väggar och fönster. Städfirman bör också ta hand om eventuella städmaterial och utrustning som behövs för att utföra städningen. Det kan vara bra att dubbelkolla med städfirman om dessa saker ingår i priset eller om det tillkommer extra avgifter.

Vad ingår inte i priset för flyttstädning?

Det finns vissa saker som vanligtvis inte ingår i priset för flyttstädning. Till exempel kan extra tjänster som fönsterputsning, mattrengöring eller bortforsling av skräp vara tilläggstjänster som kan kosta extra. Det kan vara bra att tydligt kommunicera med städfirman om du önskar dessa extra tjänster och få en uppfattning om hur mycket de kommer att kosta.

Tips för att få bästa hjälp med flyttstädning

När du letar efter hjälp med flyttstädning är det viktigt att hitta en pålitlig och erfaren städfirma. Här är några tips för att välja rätt städfirma:

  1. Gör research och läs recensioner. Ta reda på vad tidigare kunder har sagt om städfirman och deras erfarenheter av flyttstädningen.

  2. Kontrollera att städfirman är registrerad och har rätt tillstånd att utföra städning. Detta är viktigt för att säkerställa att du anlitar en pålitlig och professionell städfirma.

  3. Be om referenser. En pålitlig städfirma kommer att kunna ge dig referenser från tidigare kunder som du kan kontakta för att få mer information om deras erfarenheter.

Över 2000 lyckliga kunder i flyttstädning

Sedan vår start har vi på Städly stolt levererat över 2000 flyttstädningar. Och vet du vad? Vi växer och lär oss varje dag. Vi strävar efter att ständigt förbättra oss, för att ge dig som kund den allra bästa tänkbara servicen.

Varför välja Städly för din flyttstädning?

Det börjar med våra kärnvärden. Vi prioriterar alltid att hålla våra löften och deadlines. Din tid är värdefull, och vi garanterar att leverera tjänsten inom utsatt tid. Vi respekterar inte bara ditt hem, utan framförallt dig som kund.

Vår ambition är alltid att överträffa dina förväntningar. Din tillfredsställelse är inte bara vårt mål, det är vår drivkraft. Vår framgång mäts i antalet nöjda kunder, inte bara i antalet städningar vi utfört. Vi är inte nöjda förrän vi ser ett leende på ditt ansikte.

Söker du en städtjänst som erbjuder mer än bara renlighet?

Städly är ditt självklara val. Låt oss ta hand om flyttstädningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig.

Pris-relaterade frågor om Flyttstädning pris

Vad kostar en flyttstädning hos Städly?

Kostnaden för flyttstädning hos oss varierar beroende på olika faktorer som storleken på bostaden och specifika kundbehov. Våra priser för flyttstädning börjar från 2000 kronor.

Hur lång tid tar det att utföra en flyttstädning?

Tiden det tar att utföra flyttstädning beror på bostadens storlek och skick. Generellt kan man räkna med att det tar mellan 4 till 8 timmar.

Vilka fördelar får man med Städlys flyttstädning?

Våra flyttstädningar innebär många fördelar. Du kan förvänta dig ett skinande rent hem, redo för de nya ägarna eller hyresgästerna. Dessutom sparar du värdefull tid och energi under en ofta stressig flyttperiod.

Vad tycker våra kunder?

Sedan starten år 2015 har vi alltid haft kunden i fokus, värdesatt god kvalitet och månat om hög leveranssäkerhet, därför är vi stolta över att ha ett av branschens högsta betyg vad det gäller kundnöjdhet. Läs mer om vad våra kunder tycker om oss.

rel="nofollow"

Offertförfrågan

Vi på Städly älskar utmaningar och att hjälpa till! Tveka inte att kontakta oss så tar vi en titt på hur vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt med din flyttstädning. Vi är här för att göra din flyttprocess smidig och bekymmersfri

Kostnadsfri Offert – Återkoppling inom 48 timmar!

Fler frågor

När du behöver flyttstädning snabbt, är Städly här för att hjälpa till. Vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt för att möta dina behov. Oftast kan vi erbjuda en tid för flyttstädning inom 48 timmar från din förfrågan. Vår målsättning är att underlätta din flyttprocess genom att tillhandahålla snabb och effektiv service.

För att boka flyttstädning eller för att få mer information om våra tjänster, kan du enkelt kontakta oss på Städly. Ring oss på 031 376 20 20 eller skicka ett e-postmeddelande till kontakt@stadly.nu. Vårt team är redo att hjälpa dig med dina behov och svara på alla frågor du kan ha om vår städservice.

Var i Sverige erbjuder Städly flyttstädning?” Städly är stolta över att erbjuda våra flyttstädningstjänster främst i Göteborg och omkringliggande områden i Västra Götaland. Vårt team är dedikerat till att ge dig den bästa möjliga servicen, oavsett om du befinner dig i stadens hjärta eller i någon av de vackra omgivningarna i Västra Götalands regionen.

Läs mer om var vi arbetar.